Kartun JP 09-07-09

21 07 2009

LIK JABRIK – Karya : Ikhsan Dwiono – Semarang

OBENK – Karya : Joko Lukmono – Surabaya

SEMPLO – Karya : Nyono Heriyadi – Malang

SLIUT – Karya : Istiqomah – Jombang

K’CIPUL – Karya : Endrat Dwi Maryanto – Gresik


Aksi

Information

6 responses

16 09 2009
webmaster

weleh2. Endrat sih berkarya nang kene yo?

16 09 2009
kartunmania

Salam kenal…
Sampeyan kenal ambek Endrat tah Cak? Tuh, karya terbarunya ada di halaman TemaTawa…

28 04 2010
webmaster

Iyo, konco sma biyen. saiki nang endi yo arek iku?

28 04 2010
kartunmania

Wah, koyone wis suwe gak ketemu yo cak? Wis nyoba njaluk bantuan mbah goog, tp gak onok petunjuk bro….😀

28 04 2010
webmaster

Jane sing paling gampang nggoleki konco lawas khan nganggo Buku Rai (face book) cuman sayang-e arek e gak melu2 perubahan jaman. Sik seneng komunikasi ambek gambar bek-ne. Dadi yen arep ngomong ngono sik ndadak golek kertas ambek spidol, nggawe kartun dhisik. Makane digoleki yo gak temu-temu

28 04 2010
kartunmania

wakakakak… bener cak, mau yo sempat tak goleki ning pesbuk yo gak ketemu je…😆

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s




%d blogger menyukai ini: